FTE @
 
HomeSearchRegisterLog in

Share
 

 Pravila

Go down 
AuthorMessage
ShokkkPosts : 14
Join date : 2010-08-02
Age : 25

Pravila  Empty
PostSubject: Pravila    Pravila  EmptyMon Aug 02, 2010 5:50 pm

1.Prvo sto cete kao novi clan foruma uraditi (posle citanja ovih pravila) je da se predstavite ostalim clanovima foruma tako sto cete postaviti topic o sebi u Predstavljanje Članova.

2.Zabranjeno je spamovanje, floodovanje i "budzenje" postova, osim na delovima forum gde je to dozvoljeno (SPAM HQ). Na teme odgovarajte sa nekim smislom. Moderatori imaju svako pravo da obrisu postove koji nemaju smisao, a teme koje nemaju veze sa forumom u koji su postavljene bice prebacene u odgovarajuci forum (SPAM HQ).
Strogo je zabranjena bilo kakva diskusija vezana za politicku scenu. Zabranjeno traženje i objavljivanje warez adresa, krekova, keygen programčića, serijskih brojeva i drugog nelegalnog materijala. Dozvoljene su teme koje opisuju rad i podešavanja raznih p2p i sličnih programa, ali ne i teme u kojima se dele infomacije o čvorištima, krekovanim serverima i drugim izvorima.

3.Zabranjeno je vredjanje drugih membera i pretnja istim. Sve nesuglasice resite na PM.


4.Zabranjeno je kacenje bilo kakvih uvredljivih slika, sadrzaja i drugog koje nemaju veze sa sadrzajem podforuma, topica ili slicno. Takodje je zabranjeno kacenje "strasilica", odnosni klipova ili animacija koje imaju svrhu plasenja gledaoca, bez dodatnog objasnjenja o kakvom se sadrzaju radi.


5.Zabranjeno je reklamiranje drugih servera i foruma koji obradjuju istu oblast kao ovaj, osim ako admin ne pristane na razmenu informacija preko foruma.


6.Na forumu je zabranjeno korišćenje psovki i bilo kakvih drugih vulgarnih izraza. Ukoliko želite nekoga ili nesto da kritikujete, to može sasvim lepo da se uradi i bez psovki. Ocene da su psovke deo našeg svakodnevnog govora nećemo prihvatiti.


7.U skladu sa prethodnom tačkom, zabranjeno je vređanje drugih članova foruma. Pod vređanjem se podrazumeva i ismevanje drugih korisnika.


Oni koji se ne budu pridrzavali ovih pravila bice sankcionisani.


Ove mere moraju se preduzeti iz razloga postovanja svih ostalih clanova koji dolaze na forum da bi ucestvovali u zanimljivim diskusijama i kako bi neometano mogli da saznaju informacije koje su im potrebne.

Hvala, FTE - Team
Back to top Go down
 
Pravila
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Full Time Energy™ :: » General ●•۰ :: Rules & Informations-
Jump to: